Project 1999

Go Back   Project 1999 > Server Issues > Resolved Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-08-2024, 05:13 PM
caveslug caveslug is offline
Aviak


Join Date: Oct 2017
Posts: 96
Default Mage pet animations not showing

I have confirmed on my other machine, that it's not a server side issue.

However on my main computer that I play P99 on, my mage pets don't have any visible casting animations. Be it on themselves or being cast on targets, such as earth pet root.
Wondering if I could drop some files from the one PC to the other. Not looking forward to a clean install, as I recall it being a pain to get it working all those years ago.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2024, 09:40 PM
Kavious Kavious is offline
Planar Protector


Join Date: Nov 2015
Posts: 1,327
Default

Have you looked at the Particle settings in the options Display tab?

[You must be logged in to view images. Log in or Register.]
__________________
Kav
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2024, 11:05 PM
caveslug caveslug is offline
Aviak


Join Date: Oct 2017
Posts: 96
Default

Same setting on both PC, same UI. Even tried it with a different UI skin.

Also tried switching around those settings with no change.
Last edited by caveslug; 04-08-2024 at 11:08 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 04-08-2024, 11:37 PM
Kavious Kavious is offline
Planar Protector


Join Date: Nov 2015
Posts: 1,327
Default

You can try renaming eqclient.ini (to save it) and then let the client create a new one with defaults and see if anything changes. It'll be similar to a reinstall and if that doesnt do anything you can revert back to the saved one
__________________
Kav
Reply With Quote
  #5  
Old 04-09-2024, 08:34 AM
caveslug caveslug is offline
Aviak


Join Date: Oct 2017
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by Kavious [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
You can try renaming eqclient.ini (to save it) and then let the client create a new one with defaults and see if anything changes. It'll be similar to a reinstall and if that doesnt do anything you can revert back to the saved one
That did the trick and fixed the issue, thank you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:00 PM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.