You know it's not that simple.
יש שפע של עסקי קוד לבוש למשל. זה באמת קרה בצרפת כאשר אישה מוסלמית נשכרה לטפל בילדים צעירים. היא התחילה ללבוש כיסוי אסלאמי מלא וסירב לקחת אותו כאשר ביקש, אז פוטרה. היא הלכה לבית המשפט לאיבוד, כי laicity (בצרפת לפחות) אינו ישים בעסקים פרטיים.
דבר הספר שונה, זה פחות או יותר קשור לאופן שבו אנו רואים ספר בצרפת. אני לא הולך לדבר על ההיסטוריה של בית הספר הרפובליקני, אבל בעצם זה אמור להיות המקום שבו ממוצא, עושר או דת צריך לא משנה. יש אוניברסיטות רמה גבוהה יותר של עצמאות, וחלק לאפשר ללבוש צעיף או כיפות מוסלמיים, וכו '
ככל שזה נוגע לי, לא אכפת לי אם מישהו עובד במשרד בטלפון / מחשב כל הזמן לובש חיג'אב או כפכפים מזוינים. אבל כשאתה באמת צריך להתמודד עם לקוחות, יש עסקים כל זכות לבקש ממך לכבד קוד לבוש מסוים.
דבר החוף הוא מזיין מטומטם. חוף הוא במקום ציבורי, ואתה אמור להיות מסוגל ללבוש מה שאתה רוצה. כל עוד כמובן כפי שהוא כיבוד חוקים על הגינות, וכו '(וגם זה, זה די רופף בצרפת חחח .. ציצים החוצה בכל מקום ואף אחד לא בוכים על זה)
כל העניין הוא רק דרך הימין הצרפתי כדי לקבל קצת תשומת לב הציבור. אף פעם בחיים לא ראיתי burkini בכל ימי חיי, ואני גר במרחק 30 דקות מאחת החוף הכי יפה בצרפת. אני גם אף פעם לא ראיתי כל הבורקה, רואה כמה חיג'אב, אבל לא בהרבה. הלכתי לבית הספר עם בחורה כי נהגה ללבוש צעיף על השערה, אבל עדיין יכול לראות אוזניים וצוואר. 99,9% של נערות ערביות אני רואה ברחובות הם בהחלט כמו [URL = "http://i.imgur.com/GzksG8V.jpg"] שהותירה אחד. [/ URL]
אבל כן, אבטלה, צמיחה כלכלית, וכו '.. בואו לא נדבר על זה. בואו נדבר על מה נשים ללבוש. אחרי הכל הבחירות לנשיאות הם בשנה הבאה, צריך להחדיר את הפחד של
[You must be logged in to view images. Log in or Register.] )